29 jun 2008

"QUÈ VOL DIR?" SOPAR

Ahir es va celebrar sa segona edició des sopar "Què vol dir?", sa primera amb aquesta denominació, a ca meva. Sa cosa va comença fluixeta, amb un poquet de música i un poquet de cervesa, fins que van arribar ses pizzes. S'ambient era bastant calmat i ningú es decidia a fer una passa envant. Però tot va canviar després de sopar, quan mr. David va decidir que ja era hora de nedar una estona, i uns quants més el vam seguir. En aquells moments, es començava a forjar una nit èpica. A continuació, va fer acte de presència es whisky i alguns van abandonar en vista de lu que s'apropava. Es volum de sa música va pujar i amb açò s'ambient festiu. Llavor va arribar mr. Rafel que, amb una facilitat increïble, va apurar casi mig bòtil de vodka en mitja horeta curta. En Lluri, que partia avui matí a les 7 cap a bcn, voltava per allà ben torrat, igual que lamu, en cabrit i jo mateix, mentre que en Natxo i na Paqui jeien un tros enfora. Aquests érem, i escoltàvem Mar de Dioses de "Sphinx", quan van aparéixer dos elements estranys per allà, reclamant que aturéssim sa música i a s'encarregat, jo, que mostrés es DNI. Potser, si haguéssim estat en millors condicions, hauríem reparat en què havien entrat de manera ilegal, sense autorització i que podíem fer-los fora i denunciar-los. Però a ningú se li va ocórrer fins que ja havien partit. En favor seu, diré que van venir de bon rollu i només a avisar, per tant, tampoc hi ha cap problema. Després d'açò, vam fer un poc net i cap a rock's i es sopar va acabar aquí. L'any qui vé més.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Bon sopar, sí!

...I n'Àngel cerca que cercaràs es DNI fins que per fí el trobà i en sortir defora exclamà: Ja està! estava amb lu d'escola!
I allà devora, en Llorenç no podia entendre com es que es queixaven es vesins, i es que ell s'havia d'aixecar a les 6 i no li sabia cap greu ser per allà a n'aquelles hores. Noltros tampoc ho vam entendre massa...(lo que volia dir en Llorenç amb allò però jajaja).

Més bé podriem dir que va acabar a sa Glorieta entre riures i sopes.

Esperem que no haguem d'esperar l'any que ve per repetir-ho xDDD

-Àngel-