16 abr 2008

REVOLUTION RENAISSANCE

Ses cançons que havien de conformar es nou Cd d'Stratovarius formaran part d'es primer Cd (Nova Era) d'aquest nou grup creat per es sonat den Timo Tolkki. Tinguent en compte que era ell qui composava ses cançons, i que es cantants seran en Tobias Sammet, en Michael Kiske i es de Thunderstone que no sé que nom, no pot ser mai dolent. I perquè me digueu que trobau (quan dic digueu vull dir diguis(Francesc) i quan dic trobau vull dir trobes(Francesc)), i en cas que colqú més ho escolti i també me digui que troba estaré molt content, vus deix un enllaç a un sample d'una cançó que es dirà Heroes.


S'altre dia, a escola, va sortir es tema d'unes neveres molt modernes que te diuen lu que te falta... Tu obres sa nevera i te diu: "No tienes queso", "No tienes leche"... Però lu bo és quan t'aixeques un bon dia de vespre a beure aigua i te diu: "No tienes huevos" o "No tienes pepino". Si açò passa, és segurament sa darrera vegada que aquella nevera diu cosa.
Equisdejuas

Ah, haureu notat colque canvi supòs, m'ha semblat que ja era hora de canviar i afegir-hi colque cosa...

4 comentarios:

Francesc Florit Pons dijo...

JAJAJA que grande es tu glande que diuen! Què bo lu de sa nevera! XDDD

Tu ho has dit, no pot ser mai dolent amb sa tropa aquesta, es principi m'agrada bastant sí sí, i si canta en Tobi ja va ja...Havia llegit cosa de que fea un nou grup però no havia escoltat res. Ara vorem quan el treguin.

PD: m'agrada és canvi però no te treu que no sigui tronja. XD

Neus dijo...

Canvi... Que m'he tornat daltònica i que veig un objecte no identificat aquí a la dreta. Supòs que és açò xD

Anónimo dijo...

BOnes!
si, molt bo lu de sa nevera. Tambe pot arribar a provocar complexes en dones amb poc pit en es cas de que digui tambe "no tienes melones" (per exemple).
Juasequisde!
Sa canso me sembla bona, tot i que no solec escoltar power. Ho trob molt semblant a Stratovarius, no se si nomes per sa veu o tambe per sa musica.
Jo tambe m he tornat daltonic i veig s'objecte no identificat. Neus, i si demandam a n'Angel per provocar-nos aquestes "seqüeles"? XD(dede)

-Angel-

Neus dijo...

Venga! Demandes a tort i dret!

(Es yankees ho farien i guanyarien es judici... així que per provar... xD)