15 may 2008

GIRO 08

Ja fa uns diets que ha començat, però realment és com si comencés demà. A partir de s'etapa de demà i fins dissabte 31 es podrà veure per Eurosport un espectacle que per jo és imprescinible any rere any. Com a bon amant de sa millor muntanya, sa que ofereix es Giro és sa primera que no me puc perdre, sinó, qui seria?
Dos ciclistes seran els que seguiré de prop: Simoni i Contador. Poques opcions per tots dos, per diferents circumstàncies, però esper que puguin demostrar, es primer, perquè ha estat es millor escalador de sa darrera dècada i, es segon, perquè és es millor actual.
Si es personal està disposat a atacar sempre que tengui forces, aquest esport es pot convertir en una història èpica. Esper que me faci recordar aquell Giro, no sé si era el 2003 o el 2004, des qual record una etapa inoblidable. En Simoni atacant, vestit de rosa, a un port (Gavia crec) tot nevat i en Pantani responent quan encara era viu (lògicament). Aquell dia va guanyar en Gibo (Simoni) i va marcar ses diferències definitives per guanyar as final sa carrera.
I com sempre, jo vus anim a que vus mireu aquest esport tant poc apreciat a Espanya, i en concret, recoman dissabte dia 24, que hi ha açò:





I ara, a estudiar una estona i a dormir fins les 3, que juga en Paul! 4-2 4-2 4-2 4-2

2 comentarios:

Francesc Florit Pons dijo...

A veure si dissabte qui ve tenc un poc de temps per mirar-ho

Vaig molt de cul

Neus dijo...

No va poder ser lo d'en Paul, i ara toca tenir por. Guanyar a n'es Spurs en un sètpim partit fa por, molta por.

Go Hornets!