7 dic 2007

¿RPG?

Sa meva recerca constant de nous jocs RPG(Rol Playing Game) ha donat fruits una altra vegada. He descobert es Tactic Ogre: The Knight of Lodis. S'assembla bastant a nes Final Fantasy Tactics Advance i açò m'agrada. Bé, i vus demanareu que és tot açò, i jo vus diré que som un friki per lu que fa a nes jocs de Rol, desde es Déus de tots, Final Fantasy, fins ses coses més estranyes i mal fetes que existeixen. I clar, tres dies seguits sense anar a escola (2 de malalt + 1 de festa, com a nes bàsquet), cosa havia de fer, i vaig trobar aquest interessant i entretingut joc.

I res, que avui ja mus han donat ses notes i com és normal he suspès geografia (açò té no estudiar gaire), i lu demés bé, sense fer gaire feina ni estudiar molt (més bé poc).

Finalment, deix un enllaç a un vídeo que me du grans records:

http://www.youtube.com/watch?v=wJJE32M09Ts

1 comentario:

Neus dijo...

A veure... primer de tot, si trobes un joc que val la pena lo primer qe has de fer és avisar a sa teva germana que té molt de temps lliure i massa pocs vicis!!!

Segon de tot... posa es videos directament o converteix s'enllaç en un enllaç real que el pitgis i t'hi dugui (no sé com es fa), però és que sinó s'ha de fer molta feina per veure un video!!!

I res... estudia méééés!!!