10 dic 2007

ESPERANT

Dues setmanetes hi queden només per arribar a ses primeres vacances importants. Dues setmanetes que molts professors aprofiten per quedar a ca seva o anar-se'n de viatge, com ara mateix, que som a ca meva perquè n'Eduard no ha aparegut. Però bonu, que hi farem, així s'espera es fa més curta.
I mentres esper que arribin dies millors, me concentr per divendres, que tenim un partit important contra s'alcàsser, que no es que sigui molt bons, però juguen amb 7 normalment, i clar, a vegades es complica.

I vull fer una reflexió:
Jo crec que es Batxiller s'hauria de fer quan som petits, perquè així encara no hauríem perdut gaire neurones a causa de s'alcohol i mus seria més senzill, així, ara no hi hauria gent que en du 5 o més de suspeses, perquè estaríem fent primària, que s'adequa més a nes seu nivell i es Batxiller l'haurien aprovat sense passar pena, juntament amb selectivitat. I si, sa carrera universitària s'hauria de fer abans des Batxiller, és a dir, a s'edat que vam fer escoleta. Així no hi hauria tant de fracàs escolar, que tant de moda està darrerament i ses persones estarien molt més i millor formades.
Qui sap? Tot és provar-ho

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Bones!! si si, només 2 setmanetes ja per ses primeres vacances importants com tu dius jeje, ja les podem tocar casi.
I respecte a sa reflexió, també consider que es batxiller no està del tot encertat, colca cosa li falla. I de tots és sabut que es sistema educatiu, en general, a s estat espanyol no es es millor (així ho demostren, entre altres coses, ses dades publicades darrerament sobre es resultats d'un estudi fet a alumnes que va revel·lar es "fracàs" des sistema especialment en lectura, matemàtiques i ciència).
Però sa veritat es que no m'havia plantejat mai s altrenativa que dónes. Així, estudiant de petits ja tindriem tots es títols i coneixements necessaris en ser grossos i haver d fer feina.
Per proposar que no falti!!
Bonu, sense res més a afegir me despedesc enviant-te besades desde terres mallorquines i desitjant-vos un bon resultat a nes partit contra s'alcàsser i salut!

-Àngel-

Francesc Florit Pons dijo...

Allavà quina pardalada més bona que has dit! Però molt bona eh! I pensar que jo estaria fent primària o escoleta ara! Que bo que seria, surts tot content des parvulari perquè t'ha tocat endur-te'n en dic el drac a ca teva, i llavor ten vas a rock's a fer unes cerveses amb es amics! XDDDD

Bonu idò, sort pes partit diuen, i si jugeun amb es àrbits a favor (si t'he entès bé) els hi prens es pitu i que no pitin res! Mus veim prest!

Neus dijo...

Primer... no veig en Francesc fent cerveses a rock's amb en Dic el drac... però bonu, tb és ve que coses pitjors s'han vist. (Si en Francesc va amb en Dic... tu encara fas primer i jo amb es coniets... quin desastre!)

Segon... tampoc veig en Francesc amb dos anys fent integrals sense sabre que 2+2=4

Ara bé, a jo que ja he acabat, si me dixessin tornar a començar (de primària que a parvulitos només pinten i a jo no m'agrada) me farien feliç xDD

I vacances... psè, açò diuen... a jo només me duraràn es 5 dies que es pa i sa ma són aquí, però "menos da una piedra", no?