1 dic 2007

DIA DE GLÒRIA

Bonu, primer moltes gràcies a tots es que ja m'hau felicitat! (Si, faig anys)
I bé, havia dit que ahir descans...mmm...no va ser així as final. Un bòtil de pomada (sa darrera de s'any ja...) i 7 litrones mus van ajudar a riure molt a ca'n Quel, mentres pernejavem (paraula interessant) amb sa ps2. Interessant resulta que cada dia hi ha més dones amb noltrus (Mir-Paula, Quel-Ursu i Natxo-Paqui)... talvegada hauria de fer un pensament jo també!
I si, ha arribat un dia esperat, un sopar que pot ser per recordar, com molts altres. Només mus han volgut allà mateix de sempre, però bonu, açò és lu de mancu. Se suposa que un 90% de sa gent baixarà a nes port i un 30% (açò són càlculs meus) agafarà una pinya bona.
Es resultats apareixeran demà, juntament amb sa crònica des vespre-nit!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Àngel!!!
Felicitats!! ja tu vaig dir, pero mai sobren aquestes coses... un any que afegim a sa vida.. sempre es un alegria avançar :)!! sort que encara no pesen..

Per cert, no se perque mestranyava que no tinguesis un blog... lu de ses fotos es lu q menus minteresa... magraden mes ses paraules.. (com en tuson..) i com no.. ses teves paraules!! jeje :D

Esper qe no abandonis es blog durant dies.. o que deixis descriure com escrius.. perque tenc previst afegir akesta remota i perduda pàgina a s'apartat de "favoritos".. :P

Iiii.. xerrant d'avui vespre.. trop que he de fer sa menció d'incloure-me en es dos grups (90% i 30%).. o almancu aquesta es s'idea.. perque no se si arribarem a n'es port.. XD..
Fins a s'hora de supar!!!

Res més, molts de records i besades :)

..Salut..