26 nov 2008

PELI DE S'ANY O MÉS

Si al·lots i jovenetes, ahir me vaig mirar sa millor pel·lícula que mai he vist. I en Francesc una estona també, però se'n va anar as llit de tant bona que era... "Uoo?! I quna és? Jo també la vull veure" Açò pensau, eh putes! Idò vus ho diré: REC. Si, rec, allò que posaven es vídeos amb un botó vermell i que quan pitjaves, es gravava lu que feien per sa tele, curiós si més no. Bonu, què deia? Ah si, idò, que as principi de sa peli en Francesc i jo mus hi pixàvem de riure perquè feia pena, però després, quan ell va anar as llit, m'hi descollonava jo tot sol perquè en feia molta (de pena). I tot seguit ses preguntes que jo me faig:
1. Com pot una peli de por fer-me riure més que moltes pelis de riure?
2. Com pot ser que una idea diguem "original" (està filmada POV*) sigui tant mal emprada?
3. Com pot ser que paguessin a actors per fer tal merda?
I ses respostes:
1 i 2. És una peli espanyola.
3. En realitat només hi ha dos actors que han cobrat: Sa tia a sa que li enfoquen més els pits que sa cara i es tiu de sa càmara, que traginar-la per amunt i per avall és un feinar. I els altres direu? Tot s'explica sa secció "cómo se hizo", a continuació.
- Cómo se hizo: Es director va anar a s'ajuntament d'un poblet de Déu sap on i va llogar un edifici de tres pisos amb persones incloses, el va triar multicultural perquè no li diguessin racista. En arribar allà els va tancar tots dins s'edifici i els hi va explicar un poc per damunt lu que havien de fer. Va anar fer tres cerveses a nes bar des cap de cantó i quan va tornar ja tenia sa peli acabada. Va anar a ca seva i, amb es paint, va fer 4 retocs de sang i esquitxos i au, ja està.
Sa broma li va sortir per casi mil euros, però ell esteia content dels resultats, hi ha diverses teories que expliquen que no vegués sa tal porqueria que havia sortit de peli:
1. De petit va caure per ses escales i li va sortir mig cervell pes nas. Quan li van recol·locar, li van posar al revés.
2. Es fot tanta droga que ja no sap si és viu o què.
3. Té un coeficient intel·lectual negatiu, per davall 0 s'entén.

I crec que açò és tot. Si la voleu veure, no vus ho prohibiré, però sabeu lu que hi ha.

*Point Of View.

No hay comentarios: