8 jul 2008

PER QUÈ??!!!

És senzilla sa pregunta: Per quin puta motiu afegeix sa gent lletres (principalment vocals) a ses paraules quan ja en tenen prou??!! A jo, que escriguin "t'estim" a tot déu ja me treu de puestu, però a sa gent que sembla que se'ls hi dorm es dit damunt es teclat, és que la mataria... Prou pena fa ja llegir-ho, com perquè a més posin "teeeeestiiiim", o "holaaaaaa cariiiñuuuu com vaaa?", que faltaria afegir: "Joooo som tontuuu i lentuuu peròooooo no passa reees perqueeee ho puuuc demostraaaaar a tothoooom quaaan escriiic"
Sa primera teoria és que aquesta gent no sap gaire paraules, i sempre els hi queden es comentaris curts. Per tal de semblar més intel·ligents, afegeixen lletres per allà on troben i així multipliquen per tres sa longitud des comentari, que, a diferència de lu que creuen, els fa semblar el triple de curts.
Sa segona teoria diu que tota persona tonta, estúpida, imbècil i ignorant tendeix a fer tonteries, estupideses, imbecilitats i a demostrar ignorància. És sa més acceptada entre es millors científics del món, però només és una teoria.
Jo vus anim a formular-ne de noves, tothom té dret a teoritzar! Esper...

4 comentarios:

Francesc Florit Pons dijo...

Una teoria podria ser que fossin de ciutadella, que són molt exigerats...

Anónimo dijo...

Què vol dir!?

Els hi hauràs de posar copyright o cosa a ses teories aquestes eh! jajaja sempre i quan siguin teves perquè ja dius que sa segona teoria "és sa més acceptada entre es millors científics del món".
Només faltaria que tingués dret tothom a teoritzar! cada un pot fer ses teories que vulgui, siguin o no vertaderes. Mira aquells "intel·lectuals" que han fet es "manifiesto por una lengua común´" sinó.

equisdeeeee
Ja miraré de comunicar-la si se me n'ocurreix colcuna a jo xD

-Àngel-

Anónimo dijo...

Ara ho hem de pagar es ciutadellencs eh ¬¬
jo trob q és més cosa de gent killa, bé no, es killos son pitjor " wapi noh vemoh etsá tärdê k t'añoro musho! TKM lokaaah" creume que hi ha ball amb las jessis i las jennis...

Marga

Francesc Florit Pons dijo...

disculpes a sa "companya sentimental" de n'Àngel...XD

No recordava en aquest moment que ella era de ciutadella...

jajja