9 feb 2008

NO EXISTEIX UN FUTUR PER QUI NO TÉ UN PASSAT

I per açò convé no oblidar mai totes ses vegades que l'has cagada, perquè te serviran per, sa pròxima vegada, cagar-la d'una manera diferent i no quedà encallat en sa rutina i sa monotonia. També és cert que ses coses te poden sortir bé, però és més avorrit i no mola...

3 comentarios:

Francesc Florit Pons dijo...

Mola! Comentari interessant!

Neus dijo...

Pos a n'açò mateix me referia amb sa quote d'en Mohinder... Es passat mus dóna forma pk d'ell n'aprenem i pk si se mus olvidés tot, segurament seríem diferents.

Anónimo dijo...

De ve penses açò, Àngel?
Jo no!
Qui no té un passat ha pogut rectificar a nes present i se mereix un futur... o no?
O ets partidari de no perdonar i de no tornar a provar mai més coses passades que no te van anar prou bé a nes seu moment, perquè en un futur et poguessin anar millor?
Estic d'acord en que no convé oblidar ses vegades que l'has cagada, ben cert, sinó mai aprendriem dels nostros errors. Però no hi emporta cagar-la d'una manera diferent, sinó q senzillament, procurar no cagar-la mai més i fer lo possible xq tot surti perfekte.
I resulta que per tú ses coses quant surten bé és més avorrit i no mola? Per jo tot lo contrari, quant ses coses surten bé, sóc sa persona més feliç.