14 ene 2008

MÉS ATEU QUE MAI

Per diverses circunstàncies, una de ses quals ha estat sa lectura que ahir vaig acabar, veig sa religió com un verí que ataca a tot allò del que un pot disfrutar, tot allò que et pot fer sentir realment bé, realment feliç. Sa iglèsia segueix intentant tapar sa veritat fent-nos creure que sa vida plena està lligada a s'oració, sa devoció per déu, sa castedat i demés estupideses semblants. Ens volen fer pensar que déu ens acollirà al seu regne quan morim, si hem actuat d'acord amb ses seves pautes, i aspiren a que, així, visquem més tranquils.

I, per açò, cada dia me fa més pena sa societat (de qualsevol lloc del món, però més encara sa des món desenvolupat) que segueix tenint fe en una de ses moltes religions que existeixen, pensant que se salvaran. Me resulta molt difícil somiar amb què un dia desapareixeran del tot aquestes mentides, aquestes falses esperances i tothom serà conscient de sa realitat.

Realitat que a jo me recomforta molt més que imaginar una vida eterna després de morir. Quan arribi es dia, que de moment esper que sigui enfora, no hi haurà res millor per jo que passar a formar part d'aquest univers, fondre'm amb sa matèria i romandre per sempre viu, més viu que mai.

3 comentarios:

Neus dijo...

Sa religió se la van inventar es porucs q volien dominar altres porucs...



A jo me fa por morir-me, no me fa cap ganes, més que res pk viure és un xou. I precisament per açò no perdré es temps en creure tonteries o resant o anant a misa.
Me sap greu, però jo fins que no vengui Déu a veure'm, seguiré pensant q no existeix.

Anónimo dijo...

te voia dexa un comentari sobre sa darrera enrada xro massembla k tu ja u as dexat tot ben claret! k coñ tanta tonteria, sa vida s x disfrutarla

ah!! angel angel angel angel angel angel angelll!! k me podries dexa s recull den Marti i Pol? xk....va se aket llibre k me vas di k tenies no?

bnu, eviem un correu o algu i me dius coses!

graciessss! =)

ciao!

Francesc Florit Pons dijo...

Vols dir que descobrire lu que ell CREU que es sa matèria fosca no?
Però bé de totes maneres me fa ilusió