12 oct 2009

MÉS DE TRES COSES

Me fan ràbia es bars-cerveseria que només són bar i de cerveseria no en tenen res. I aquí n'hi ha un a cada cap de cantó, entres:
- Quines birres teniu?
- Estrella, Voll, Bock, Moritz i San Miguel.
- I vus pensau que amb 5 putes cerveses diferents que són ses que hi ha per tot ja podeu posar que sou una cerveseria??? Com a mínim n'has de tenir 20 de diferents i 3 o 4 de barril, i així justet justet.

Seguim...

Generación 63, el programa más visto de la temporada... Seguim baixant nivells, any a any, en s'escala cultural col·lectiva. Només he vist els anuncis, però en tenc prou per saber que no es tracta d'un programa de molta qualitat, ni de mitja qualitat, ni de molt baixa qualitat... És telemerda, lu que es mira un 80% (un poc a ull) de sa gent. Tinguent en compte que els fillets es miren sa tele cada dia més, no seria gens estrany que, en uns anys, sa població d'emos, quillos i demés escòria augmenti considerablement.
Sa ignorància crea ignorants, els ignorants es fan emos i quillos (1a llei de sa meva teoria social).
Si ho voleu evitar, feis petar ses dues cadenes que ja sabeu, una acaba amb un nombre entre es dos i es quatre, i s'altre té una rima molt fàcil... Que tingueu sort!

Seguim...

Es teatre es mor, l'estan assassinant, i si no anau a veure Urtain (de Animalario) voltrus també sereu còmplices.
Ja sé que he estat un poc dramàtic, però realment és una obra espectacular que no ha tingut s'acceptació que es mereix. Un teatre petit mig buit, un dissabte capvespre, és molt decepcionant. Imaginau si és trist que en acabar, els actors mus van demanar, per favor, que si mus havia agradat, ho comentéssim a altra gent i els animéssim a anar-hi. I açò faig jo.

I per acabar...

Imagina que tens 5 euros, 1 euro i 50 cèntims (6 i mig en total) i sembres cada cosa a un test per separat. Es paper l'abones amb monedes de 5 cèntims, s'euro amb monedes de 2 cèntims i sa de 50 amb monedes d'un cèntim. Si es test gros (paper de 5) fa 1,3 metres cúbics, es test mitjà (euro) fa 0,87 metres cúbics i es test petit en fa 0,61 i tinguent en compte que ses monedes ocupen 00000,52 m3 ses de 5 c., 0000,37 m3 ses de 2 c. i 0000,31 m3 ses d'1 c., quans euros te farien falta per acabar d'omplir es tests amb abono, si es 82,1 % de s'espai ja està ple de terra, durant 13 anys?

6 euros i mig que tenc damunt sa taula per qui ho resolgui :)

2 comentarios:

Tomeu dijo...

Es problema final com es que poses 0000052 m3, no deus voler dir 0,000052 m3?
Bonu realment no tenc intenció de resoldre'l,jajaja
Però t'ha quedat guapo s'escrit

angeltotti20 dijo...

És cert, sa coma hauria d'anar després des primer 0. Coses de no fer mates en 4 anys...