12 dic 2008

ESTRATÈGIA+ CONSELL

He sentit per sa tele que demà juguen uns de blancs i uns de blausivermells/granates a futbol. A jo els blancs me cauen la mar de bé i, tot i que els blausivermells/granates són millors, he ideat una estratègia per conseguir que guanyin. Consta de diversos punts:
1. Jugar amb Casillas; Ramos a la dreta, Cannavaro, Metzelder, Javi García centrals, Salgado a l'esquerra; Gago, Guti enmig; Drenthe per l'esquerra, Higuaín per la dreta i Raul.
2. A sa primera jugada s'ha de passar sa pilota a n'en Messi i foter-li una bona llesca, a veure si l'han de llevar oçò. Si expulsen un defensa no passa res, per açò n'havíem posat cinc, a més, es nombre de jugadors s'igualarà a n'es punt 3.
3. Es defenses que hi quedin, que es dediquin a dir-li a n'Eto'o: "Mono, mono, uh uh!". I, tot i que jo no som racista, n'Eto'o si que és tonto (és totalment compatible crec) i un moment donat fotrà una capada a un i ale, un manco. 10 contra 10.
4. A partir d'aquí, es jugadors del Barça perdran es cap darrera s'àrbit i es començaran a fotre llenya de sa qui crema bé, no es descarten més expulsions per part de cap dels dos equips (tipu Guti, Alves, Ramos, Abidal...).
5. Sa victòria no és segura, però sa derrota ja no estaria tant clara com sembla ara.

I ara vaig a telefonar en Juande a veure si me fa cas, tot i que fanta també me valdria...


I es consell és: No vus enfarteu, que fareu peste.

No hay comentarios: